Jump to content



Photo

Still Problems posting (update)


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 29 November 2012 - 05:27 AM

just wanted to give this a slight bump as several gamers are  still having issues and cannot post. a gaming friend says that it is affecting mac/ios owners

so if you are having problems and know how to fix this id appreciate some help. cangrejo (that smiley will have to do as for some reason the descriptions are in spanish ……)

anyways pm me

thanks

rich


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#2 GrandSpleen

GrandSpleen

    Member

  • Members
  • 1,046 posts

Posted 29 November 2012 - 06:04 AM

I noticed that there is no "post" or "reply" button if you are browsing the forums when you are not logged in.  Other than that, I haven't noticed any changes (what do you mean by sleeker look?).  Actually, I'm not even sure that the lack of a "post" button is a change, either.



#3 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 29 November 2012 - 06:10 AM

GrandSpleen said:

I noticed that there is no "post" or "reply" button if you are browsing the forums when you are not logged in.  Other than that, I haven't noticed any changes (what do you mean by sleeker look?).  Actually, I'm not even sure that the lack of a "post" button is a change, either.

when i go to post the post-window is 'newer' looking. i thought it may have something to do with this update. i have heard from 3 people now who have this problem

rich


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#4 benhanses

benhanses

    Member

  • Members
  • 351 posts

Posted 29 November 2012 - 06:24 AM

richsabre said:

 

i have recieved a message from a fellow gamer that he is having problems posting in the board since monday. i think it may have something to do with this new sleeker look

has anyone else experienced posting issues this week?

thanks

rich

 

 

 

Yes… can't post from my work computer.  Get a "error on page" comment in the status bar below…

 

EDIT:  Creepy.  I got the error even with this post… it paused a few moments, then ended up loading/posting anyways.  But for this last week, anything I have tried to post or reply to has not gone through…


"... but I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend...."       -Faramir, The Lord of the Rings, Book IV, The Window of the West)

 

"Since it is so likely that children will meet cruel enemies, let them at least have heard of brave knights and heroic courage."     - C.S. Lewis


#5 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 29 November 2012 - 06:55 AM

ive now had messages from several members of the forum who say they cant post anything since monday.


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#6 benhanses

benhanses

    Member

  • Members
  • 351 posts

Posted 29 November 2012 - 07:06 AM

Well, I seem to be able to post now, so hopefully all others can as well… I just assumed it was something with my work computer glitching…


"... but I do not love the bright sword for its sharpness, nor the arrow for its swiftness, nor the warrior for his glory. I love only that which they defend...."       -Faramir, The Lord of the Rings, Book IV, The Window of the West)

 

"Since it is so likely that children will meet cruel enemies, let them at least have heard of brave knights and heroic courage."     - C.S. Lewis


#7 CaffeineAddict

CaffeineAddict

    Member

  • Members
  • 132 posts

Posted 30 November 2012 - 08:57 AM

I can post ok, but the whole forum seems really, really slow.



#8 wojo

wojo

    Member

  • Members
  • 99 posts

Posted 02 December 2012 - 08:29 PM

 

Test post. I could not post for last week at all. Now it seems that FFG managed to make it work again. I was getting an error in javascript. It resulted in not being able to post (on some computers publish button would do nothing) or didn't get post window at all. 
 
Yesterday on an old win XP computer I could at least log my quests but was not able to post anything. Today it seems to work better. If you experienced same problem please check again as it might have been fixed. 


#9 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 03 December 2012 - 09:58 AM

wojo said:

 

Test post. I could not post for last week at all. Now it seems that FFG managed to make it work again. I was getting an error in javascript. It resulted in not being able to post (on some computers publish button would do nothing) or didn't get post window at all. 
 
Yesterday on an old win XP computer I could at least log my quests but was not able to post anything. Today it seems to work better. If you experienced same problem please check again as it might have been fixed. 

thanks for letting us know wojo

forum's slow for me but nothing new there haha

rich


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#10 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 06 December 2012 - 11:22 PM

just wanted to give this a slight bump as several gamers are  still having issues and cannot post. a gaming friend says that it is affecting mac/ios owners

so if you are having problems and know how to fix this id appreciate some help. cangrejo (that smiley will have to do as for some reason the descriptions are in spanish ……)

anyways pm me

thanks

rich


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#11 wojo

wojo

    Member

  • Members
  • 99 posts

Posted 07 December 2012 - 01:53 AM

 

Few days ago I have sent a message to FFG webmaster describing the problem I had and asking for any advice. I have not received anything back but if I do I will let you know.
 
You can try updating your software (operating system, browser) although I am sure that this not helped in my case (I think FFG updated their code and it solved my issue). 
 
As for other things send messages to FFG (contact form should work for you) and describe your problem. Maybe they are just not aware of your particular issue? Or maybe if they get flooded by reports they will start working on it. 
 


#12 Poe

Poe

    Member

  • Members
  • 131 posts

Posted 07 December 2012 - 08:11 AM

I have not been able to post for the past week or so, but just discovered that it works now. However, all the tool tips are now in Spanish for some reason. The forums seem slower than normal. Weird.

Also contacted the webmaster but got no response.



#13 CJMatos

CJMatos

    Member

  • Members
  • 350 posts

Posted 07 December 2012 - 10:42 PM

I was unable to post in the last couple of weeks, but today it let me.

 

I also send a message to the webmaster and never got a reply….


Carlos José Matos


#14 impaulm

impaulm

    Member

  • Members
  • 83 posts

Posted 09 December 2012 - 02:38 AM

It's funny, now when I post, the text editing software is all in spanish… 



#15 richsabre

richsabre

    Tea Drinker of the West

  • Members
  • 4,776 posts

Posted 09 December 2012 - 09:39 AM

impaulm said:

It's funny, now when I post, the text editing software is all in spanish… 

yes it is strange, i have also been getting that….actually looking at the window im typing on it still is


My Deviantart profile. Infrared Art http://richsabre.deviantart.com/

My Portfolio http://richardbyers.portfoliobox.me/

 


#16 Dam

Dam

    Member

  • Members
  • 7,272 posts

Posted 09 December 2012 - 09:50 AM

Haven't tried FF recently, but have finally been able to post with Chrome. I too sent a message to the webmaster, heard back (about clearing cache, didn't help). Still kinda funky at times (even for these forums), but at least I can again set crazy rules-manglers straight.


"A dirty mind is its own reward."


#17 mr.thomasschmidt

mr.thomasschmidt

    Member

  • Members
  • 589 posts

Posted 09 December 2012 - 06:44 PM

Okay. I'm now posting this via safari from my iPad. So I think the problem is solved. I got an answer back from the webmaster about a week after all is began. I tried what he suggested and posted back as it didn't help. This I about a week ago. I never got a second answer but ow it seems to work. Though I think FFG should have answered the mails I'm also quiet happy that they maybe used their resources to fix the problem instead of continue using time to answer all the mails. So in a way, kudos to FFG :)

and to you rich as well, thanks for being our spokesman while we where unabled :)






© 2013 Fantasy Flight Publishing, Inc. Fantasy Flight Games and the FFG logo are ® of Fantasy Flight Publishing, Inc.  All rights reserved.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact | User Support | Rules Questions | Help | RSS