Jump to content



Photo

Anima forums... What happened?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 aravol

aravol

    Member

  • Members
  • 8 posts

Posted 24 November 2009 - 10:48 AM

So, I'm just finding this little place, having been on the other Anima forums for awhile. Seeing as I was able to register with my old username, I'm assuming they are completely different places, yes? I'm seeing a few recognizable names, and even some of the same topics, but are there seriously two official forums?

Has anyone else trouble connecting to the other forums at http://animaforum.edgeent.com, or is it just me?



#2 Ryure

Ryure

    Member

  • Members
  • 5 posts

Posted 24 November 2009 - 04:13 PM

hey nah its not just you, im unable to get onto the forums as well

it keeps saying this each time i try 

Can't open file: 'smf_sessions.MYI' (errno: 145)

not quite sure but it really annoying



#3 aravol

aravol

    Member

  • Members
  • 8 posts

Posted 24 November 2009 - 06:57 PM

Ryure said:

Can't open file: 'smf_sessions.MYI' (errno: 145)

Alright, so as expected, it seems people are getting the same error, indicating a problem with the server. In some ways, ncie, since it means my computer isn't on the fritz, while at the same time, leaving me with little way to counteract it from my end. Hopefully everything is resolved soon!



#4 commanderq

commanderq

    Member

  • Members
  • 98 posts

Posted 25 November 2009 - 05:40 AM

just post stuff hear.  I check it at least ounce a week lol. 






© 2013 Fantasy Flight Publishing, Inc. Fantasy Flight Games and the FFG logo are ® of Fantasy Flight Publishing, Inc.  All rights reserved.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact | User Support | Rules Questions | Help | RSS